Scroll to top
© 2021 joostbotter
Back
Branding

Logo ontwerp computer center

Scroll

01. de klant

over computer center

computercenter specialiseert zich in de verkoop van refurbished laptops, desktops en beeldschermen aan zowel particulieren als bedrijven. Ook houden ze zich bezig met inkoop van partijen en reparatie en onderhoud van ICT hardware.

computercenter-logo-joostbotter

Refurbished ICT hardware

Het refurbished en opnieuw inzetten van ICT apparatuur, of het recyclen en hergebruik
van de grondstoffen is een goed en duurzaam alternatief voor het nieuw aanschaffen van apparatuur.
Jonge, gebruikte laptops, refurbished laptops en zo goed als nieuwe en gebruikte desktops,
zijn de productgroepen waar computercenter zich op specialiseert.

02. de opdracht

over het project

Op het moment van deze opdracht zat het bedrijf in haar eerste overgangsperiode. Er werd fulltime energie gestoken in het bedrijf en er werd volop ingezet op groei. Daarom moest er een logo komen die hierbij aan zou sluiten. Niet alleen moest het fris en jong uitstralen, het moest ook vertrouwen opwekken en klaar zijn voor de groei die in de toekomst ging komen.

03. ontwerp

het gaat om de details

Een geometrisch logo ontwerp met mooie rondingen als verwijzing naar de circulaire insteek van het bedrijf en de sterke focus en aanwezigheid voor het beeldmerk met verschillende kleurverlopen zorgen samen voor een modern en fris logo.

03. kleurgebruik

kleur bekennen

Goed kleurgebruik is essentieel voor succesvolle branding van je bedrijf en erg bepalend voor het succes van een logo. Het werkt mee, of juist tegen, aan de herkenbaarheid. Ook voor deze opdracht is een kleurenpallet op maat gemaakt. De heldere en frisse kleuren hebben individueel en samen een sterke stempel op de uitstraling van het logo.

Heb je een goed idee? Bevalt het wat je ziet? Ik ben beschikbaar.

Neem gerust contact met me op als je hulp nodig bent met een (design)project of als je samen mooie producten met een toegevoegde waarde wilt neerzetten. Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

Post a Comment