Scroll to top
© 2021 joostbotter
Back
Branding

Logo Digital Marketing Rescue

Scroll

01. de klant

over Digital Marketing Rescue

Digital Marketing Rescue helpt bedrijven, starters en MKB’ers om zichzelf online op de kaart te zetten, onder de aandacht van de doelgroep te komen en impact te maken.

joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-logo-kleur-alternatief
logo-mockup-digital-marketing-rescue

02. de opdracht

over het project

Ontwerp een strak, zakelijk en hip logo met voldoende spanning om op te vallen. Het logo moet een hip, jong maar serieus bedrijf uitstralen waaraan je jouw(social media) marketing activiteiten uit handen wil geven.

joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-logo-kleur-alternatief-2
joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-grijs-en-zwart

03. ontwerp

het gaat om de details

De klant heeft een aantal voorbeeld logo’s aangeleverd die haar aanspraken. Hoewel genoeg overeenkomsten waren er ook duidelijke verschillen te zien. Daarom moest aan de hand van een aantal concepten eerst de basis worden neergezet. Na het uitwerken van de concepten werd er gezamenlijk richting gekozen. Vanuit deze basis is het uiteindelijke logo tot stand gekomen.

Het ontwerp bestaat uit een aantal visuele elementen die samenwerken om het gewenste strakke en minimalistische beeld neer te zetten. Er is gezocht naar duidelijke en eenvoudige vormen zonder aan elegantie of kracht in te leveren.

joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-lettertype
joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-animated-text

03. typeface

i'm very font of you

The spectacle before us was indeed sublime.

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle. By the same illusion which lifts the horizon of the sea to the level of the spectator on a hillside, the sable cloud beneath was dished out, and the car seemed to float in the middle of an immense dark sphere, whose upper half was strewn with silver. Looking down into the dark gulf below, I could see a ruddy light streaming through a rift in the clouds.

joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-logo-kleur

03. kleurgebruik

joostbotter-digital-marketing-rescue-branding-kleuren

04. het resultaat

logo ontwerp

Het logo is geschikt zijn voor zowel offline als online gebruik. Daarbij is het elegant, minimalistisch maar ook herkenbaar. En dat is het allerbelangrijkste van een logo. Met minimale onderdelen is uiteindelijk een logo neergezet die voldoet aan alle wensen van de klant.

digital-marketing-rescue-presentation-joostbotter
Wanneer je samenwerkt met Joost weet je zeker dat je gehoord wordt. In het ontwerp van mijn logo was hij een luisterend oor en denkt hij met je mee over het ontwerp. Het contact hierin was erg prettig en duidelijk!

— Anne Dros

Eigenaar

Heb je een goed idee? Bevalt het wat je ziet? Ik ben beschikbaar.

Neem gerust contact met me op als je hulp nodig bent met een (design)project of als je samen mooie producten met een toegevoegde waarde wilt neerzetten. Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.